Drømmer du om å bli agent?


NRK skal i gang med en stor ny konkurransedrevet realityserie hvor du kan få prøve deg som agent.

To lag skal konkurrere i reelle oppgaver i autentiske omgivelser i en serie som er ny, leken og ikke minst spennende! Du får opplæring i å løse oppgaver, knekke koder, forfølge, bli forfulgt, utføre halsbrekkende stunts og presse egne grenser, helt til kun en står igjen- Den ultimate agent!

Vi ser etter nysgjerrige agenter i alle aldre! Er du eventyrlysten, kryssordknekker, ekstremsport entusiast, datanerd eller utkledningsdronning? Kanskje har du lederegenskaper, talent for faget eller elsker escape room; teamet trenger alle egenskaper- meld deg på nå!

Vi ser etter menn og kvinner i alle aldre – men oppfordrer gjerne kvinner til å søke.

Gå inn på søknadslinken for å sende oss en søknad: Søknadsskjema

Opptak foregår i oktober 2018.