Fotballspillere – menn 20-30


CASTINGCALL – HEIMEBANE 2

VI SØKER FOTBALLSPILLENDE STATISTER 20-30 år

Til flere episoder av tv-serien Heimebane 2 ønsker vi mannlige statister som har erfaring med fotballspill. Du trenger ikke være på proffnivå, men det er viktig at du er veltrent, komfortabel foran kamera og at du tør å være fysisk. Du har veldig gjerne egne fotballsko. Det er viktig at du kan være med på flere (evt. alle) opptaksdagene. Opptak i Oslo og Ulsteinvik. Honorar 1000,- pr.dag.

Opptaksdatoer:

onsdag 25 juli

fredag 27 juli

tirsdag 31 juli

onsdag 1 august

fredag 3 august

onsdag 15 august

fredag 17 august

lørdag 25 august

mandag 27 august

Send mail asap med kontaktinfo (tlf. og mail), bilde av ansikt og helfigur, alder, høyde og draktstr. til: sirihelenemuller@gmail.com. NB: Merk mailen Heimebane 2, fotballspiller. Hvis du har noen spørsmål kan du ringe 91646791. Delinger og tips mottas med takk og glede! ?