«Fotballdommere», menn 30-50


CASTINGCALL – HEIMEBANE 2

VI SØKER MANNLIGE STATISTER 30-50 år

Til tv-serien Heimebane 2 ønsker vi mannlige statister til 3 roller som FOTBALLDOMMERE. Du trenger ikke å ha fotballerfaring, men det er viktig at du er forholdsvis trent og at du er komfortabel foran kamera. Du har veldig gjerne egne fotballsko.

Det er viktig at du kan være med på alle opptaksdagene.

Tre dager opptak i Oslo og én dag i Ulsteinvik.

Honorar 1000,- pr.dag.

Opptaksdatoer:

onsdag 25 juli

mandag 30 juli

onsdag 1 august

fredag 17 august

Send mail asap med kontaktinfo (tlf. og mail), bilde av ansikt og helfigur, alder og høyde til: sirihelenemuller@gmail.com. NB: Merk mailen Heimebane 2, dommer. Hvis du har noen spørsmål kan du ringe 91646791. Delinger og tips mottas med takk og glede! ?