Ny i Oslo?


Hei!

Vi ser etter nye Oslo-borgere til en ny film og foto kampanje der vi er ute etter mennesker i alle aldre som nettopp har flyttet til hovedstaden.

Kanskje du er på utveksling fra Rio de Janeiro? Har blitt overført fra kontoret i Stockholm? Flytter etter din norske kjæreste du møtte i Madrid? Prøver å bo i storbyen etter å ha vokst opp i en liten bygd? Og uten og kjenne noen i Oslo.

Hvis du skal flytte til Oslo i løpet av sommeren, eller bodd her mindre enn 3 måneder, vil vi veldig gjerne høre fra dere!

Høres dette ut som deg- eller en du kjenner?

Send en mail til hannah.foldoy@gmail.com med bilde av deg selv og en film hvor du forteller om deg selv, hva du liker å holde på med og hvorfor du har kommet til Oslo. Merk mailen med «NY I OSLO». Dersom filen er for stor, send via wetransfer.com.

Du vil få mer informasjon om hva kampanjen går ut på dersom du blir valgt ut, oppdraget er honorert.

Vi tar kontakt med alle aktuelle.

Håper å få høre fra deg!

Hello!

Are you new in Oslo?

Maybe you’re an exchange student from Rio? Transferred to the Oslo-office from Stockholm? Or followed your Norwegian sweetheart to Oslo from Madrid? Or maybe you are from a small Norwegian village up north and want to try out life in the big city? And know no one in this town?

Sound like someone you know – or maybe it sounds like you?

We’re working on a film & photo campaign about people like you. If you are moving to Oslo during the summer, or you’ve lived in Oslo less than three months we’d love to hear from you.

Send a photo and a short selftape about yourself (why you are here, what you do, etc.) and please email it to : hannah.foldoy@gmail.com. Put “NY I OSLO” on the subject line. If the file is too bog, use wetransfer.com.

We will fill you in on all the details and you will receive payment if you are chosen for the project.

Hope to hear from you!