Mann 60-70


Hei!

Jeg er på utkikk etter en mann til å spille en rolle i en morsom reklame. Her trenger jeg en mann med spillealder i 60-årene, som har en god dose selvironi og som har en del skuespillererfaring.

Hovedrolle i det som kan bli flere reklamersnutter!

Honorert oppdrag.

Send mail med bilde og cv til castingjulie.norge@gmail.com

Her er en kort brief på rollen som «Mowinckel». Kjenner du at dette kan være deg, ta kontakt med meg! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for en prøvefilming.

Mowinckel er en mann i sekstiårene. En beskrivelse av hans utseende er «eldre alfahann som har spist for mye god mat». Ikke at han er sykelig overvektig, men opp igjennom har Mowinckel vært på for mange gode restauranter, hatt for mye gåselever i kjøleskapet og for mange flasker årgangsvin i kjelleren.

I tillegg har Mowinckel sannsynligvis røyket endel. Dette har gitt en mørk og mandig stemme. I dress kan Mowinckel virke imponerende på en åttitalls «power-suit»-aktig måte. Men titter du nærmere vil du se at fasaden begynner å slå sprekker. Magen henger litt over beltet. Håret begynner å trekke seg tilbake. Røykehosten kommer oftere og oftere. Og alle turene til Spania har gitt huden til Mowinckel en patina som minner om en godt brukt skinnsofa.

Mowinckel må spilles av en selvsikker mann som ser ut å være i sekstiårene.

Han må være godt fødd. Skuespilleren må ha evnen til å opptre som en selvopptatt brumlebass.