Dresskledd


Leter etter dresskledde menn og kvinner fra 17 år og oppover til opptak tordsag 21 juni i Oslo Sentrum! Jeg trenger folk både til halv(opp til 4,5 timer) og hel (opp til 9 timer) dag. Dette er restopptak på en novellefilm og derav ikke så høyt budsjett. Men jeg kan tilby 500 for kort dag og 1000 for lang dag. Vi jobber fortsatt med planen, men folk vil trengs mellom 14.00 og 23.00 en gang. Send meg gjerne en mail med når du kan og om du vil være med hel eller halv dag. Vi ser helst at folk stiller i svart dress og hvit skjorte, men send meg et bilde av deg selv med det du tenker å ha på. Det kan evt være svarte bukser og en svart jakke med en hvit skjorte inni. Men viktig at det går i svart og hvitt. Gleder meg til å høre fra deg 🙂

MERK MAIL MED: PLANTEN STATIST

shonamacdonald9@gmail.com