Barn til kinofilm


Til en ny kinofilm, «De uskyldige» leter vi nå etter barn mellom 6 og 13 år. Vi ser etter det åpne og lekende barnet med en form for sosial og meddiktende musikalitet i kroppen. Barnet trenger ikke erfaring fra opptreden, film eller teater, men kan også ha det. Vi leter ikke etter et spesielt utseende eller barn som har et spesifikt talent i noen retning. Vi oppfordrer spesielt gutter til å søke.

En familie flytter til en drabantby i Oslo og søskenparet utforsker nølende sitt nye nabolag. Det er sommerferie og stedet virker tomt, nesten forlatt. Men snart treffer de noen andre barn som heller ikke har reist på ferie. Noen av disse har helt spesielle, uforklarlige evner. En magisk verden åpner seg, og en gruppedynamikk oppstår, som skal komme til å skake familier og kaste skygger over borettslaget.

Eskil Vogt er en av Norges aller mest anerkjente manusforfattere og regissører. Hans filmer har blitt vist på kino over hele verden, deltatt ved de mest prestisjefulle filmfestivalene og vunnet en rekke priser. Han har skrevet manus til filmer som «Reprise», «Oslo, 31. august» og «Thelma», og regissert spillefilmen «Blind».

Registreringsskjema